top of page
Forest Wedding Photography

Rólunk

A csapatot ketten alkotjuk, Dániel és Zsolt. Egy fiatal és lendületes testvérpár vagyunk, akiknek hobbija és szenvedélye az esküvői videók készítése. Minden munkánk egyedi történetre épül, ahol a szerelem, a boldogság és a meghitt pillanatok kapnak helyet.

 

A párokkal való együttműködésünk nálunk nem csupán egy szolgáltatás, hanem egy élmény is egyben. A szerelmetek egyedi és különleges - ezért minden megbízónkkal személyre szabottan foglalkozunk. Az előzetes konzultációkra nagy hangsúlyt fektetünk, hogy valóban megértsük, milyen egyedülálló történetetek van, és ezáltal hűen vissza tudjuk adni az esküvő hangulatát. Célunk, hogy a filmjeinken keresztül a legmélyebb érzéseket is ki tudjuk fejezni, így később minden megtekintéskor újraélhessétek azokat.

 

Csakis olyan eszközökkel dolgozunk, amelyek a legmagasabb színvonalú videók rögzítésére alkalmasak. Legújabb kameráink és objektíveink lehetővé teszik számunkra, hogy kristálytiszta képeket rögzítsünk, melyek tökéletes minőségben őrzik meg az esküvő minden pillanatát. A drónfelvételek lenyűgöző perspektívából mutatják be az eseményeket, egy teljesen új dimenziót nyitva a filmekben. A modern hangtechnikai eszközeink segítségével pedig a hangminőség is kifogástalan lesz, a beszédeket is tisztán, érthetően rögzítjük.

Az esküvői videózás azonban nem csak technikai feladat. Tisztában vagyunk vele, hogy nem mindenki érzi magát komfortosan a kamerák kereszttüzében, ezért esküvői videósként a mi feladatunk az, hogy segítsünk nektek végig természetesen és felszabadultan viselkedni. Tekints ránk úgy, mint akik nem csak dokumentálják az esküvőtök napját, hanem segítenek megteremteni azt a különleges élményt, amely az elkészült videó által örökké emlékezetes marad. 

 

Válassz minket, és engedd meg, hogy elmesélhessük a szerelmetek történetét az esküvői filmek varázslatos nyelvén!

bottom of page